Wij leveren op tijd, kwaliteit en tevredenheid


Nieuws

Blijf op de hoogte via onze Nieuwsbrief. Ontvang nu ook vrijblijvend schitterende voorbeelden van ons Baltische drukwerk!

Nieuwe huisstijl: Bal Media – Creativity – Print Management – Fulfilment – Logistics!

bal media logoBal Media heeft via verschillende trajecten bijna 30 jaar ervaring in de optimalisering van grafische- en drukwerk-processen. In de huisstijl is lang gekozen voor een herkenbaar, eenduidig merk, met de focus op onze core bussiness: Print Management, ofwel het creëren van het ideale drukwerkproces via de Baltische route.

In de veranderende grafische branche zijn we de laatste jaren eigenlijk uit dit jasje gegroeid; drukwerk alleen is vaak niet meer voldoende voor een betekenisvol concept naar de klant én de eindgebruiker. Wij volgen niet alleen de trends en ontwikkelingen, maar helpen actief mee deze vorm te geven richting een completere toekomst voor uitgevend Nederland. Wij hebben een visie. Daarom introduceren we nu een huisstijl die de lading van de mogelijkheden van het Bal Media Netwerk beter afdekt en onze identiteit uitstraalt.

CREATIVITYBal Media creativity
In het creatieve traject bieden wij u graag volledige ondersteuning; of dit nu de opmaak van uw advertenties betreft, of de geautomatiseerde productie van uw magazine met een online PDF maker. Ook kunnen wij u via diverse partners uitgebreide oplossingen bieden via nieuwe online mediakanalen.

PRINT MANAGEMENTBal Media print management
De rode kleur uit de oude huisstijl blijft behouden voor de kern van ons bestaan; het print management – prepress, drukwerk en afwerking. Simpel gezegd: wij produceren al uw drukwerk in een optimaal proces, volgens de strengste normen aan prijs, kwaliteit, efficiëntie, betrouwbaarheid en milieu. Schitterende producten onder schitterende omstandigheden.

FULFILMENTBal Media Fulfilment
In de digitale wereld van 2015 is het uitgeven van een blad of boek vaak een schakel geworden in een compleet mediaconcept, waarbij e-commerce een steeds grotere rol speelt. Wij bieden u alle mogelijkheden om uw concept te verbreden, door middel van o.a. warehousing, orderpicking en supply chain management.

LOGISTICSBal Media Logistics
Als je productie in het buitenland plaatsvindt, is het logisch dat je ook de logistieke kant van het traject goed op orde hebt. Maar de wekelijkse vrachtwagens zijn ondertussen maar een klein stukje van de logistieke dienstverlening die wij u bieden. Fijnmazige distributie, (pre)postale trajecten, abonnementenbeheer etc. zijn voor ons vaste onderdelen geworden.

Bal Media

Bal Media

Leave a Comment