Wij leveren op tijd, kwaliteit en tevredenheid


Nieuws

Blijf op de hoogte via onze Nieuwsbrief. Ontvang nu ook vrijblijvend schitterende voorbeelden van ons Baltische drukwerk!

Tallinn: draadloos monument

  • 9 september 2015

Bron: De Telegraaf 07 sep 2015

Zonder moeite kunnen we de drie Baltische stattallinn3en opdreunen, Estland, Letland en Litouwen. Maar op de vraag bij welk land de hoofdsteden Riga, Vilnius en Tallinn horen, moeten we het antwoord schuldig blijven. Het tekent de beperkte kennis over de jongste en misschien wel meest dynamische Europese landen. Met Estland als het beste Europese jongetje van de klas.

Zodra het vliegtuig de luchthaven van Tallinn nadert, valt op: dit Estland is een erg geordend land. Overal zie je keurige akkers en overzichtelijke nieuwbouwwijken en voor 50 procent bestaat het land uit netjes begrensde bossen. Die eerste verzorgde indruk wordt bevestigd door de vele moderne winkels op de glimmende airport.

De buschauffeur naar het centrum van Tallinn maakt onmiddellijk duidelijk dat Estland extreem blij is om bij Europa te horen. De bevolking heeft na de val van de Berlijnse Muur in 1991 het juk van de jarenlange Sovjetoverheersing van zich afgeworpen. En in een razend tempo veroverde Estland een plek in de top tien van digitale groeilanden.

Lees meer op Telegraaf.nl

Leave a Comment